Madem geldin dünyaya çalış Fizik Kimyaya :)
Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste...
Yaav burada yazısız bir duvar vardı nereye gitti.
Bu kadar cehalet ancak tahsille olur!
Senin söylediklerine kim inanır. Tabi ki Kadir İNANIR.
Bebeğe araba çarpmış fakat ölmemiş, neden?
Çünkü bebeğin bezi BARİYERLİymiş
Dünyanın ilk aşk şiiri:
Damadım, kalbimin sevgilisi Güzelliğin büyüktür baldan tatlı Aslan, kalbimin kıymetlisi Güzelliğin büyüktür baldan tatlı Benim değerli okşayışlarım baldan tatlıdır Yatak odasında bal doludur Güzelliğinle zevklenelim Aslan seni okşayayım Benim değerli okşayışlarım baldan tatlıdır Damadım benden zevk aldın Annem söyle sana güzel şeyler verecektir Babam, sana hediyeler verecektir. Sen beni sevdiğin için Lütfet bana okşayışlarını Benim Tanrım, benim koruyucum Tanrı Ellil'in kalbini memnun eden Şusin'im Lütfet bana okşayışlarını
aysien | ||||
Yonca eylem | ||||
-bbetull- | ||||
şerife.1903 | ||||
baronez | ||||
rockece | ||||
*ay$he* | ||||
*BuRCu* | ||||
mondschein | ||||
meltem-yalin |
T.C. Kimlik numaranızı öğrenin
Başbakanlık bilgi sistemi
Askerlik yoklamanızınasıl yapabilirsiniz
Kanuni haklarınızı öğrenin
Sürücü ceza puanınızı öğrenin
Vergi dairesinden vergi borcunu öğrenin
Emekli maaşınız ve tazminatınızı hesaplayın
SSK Emekli maaşınızı öğrenin
Yargıtay kararları
İgdaş borcunuzu öğrenin
Istanbul yol durumu internette izleyebilirsiniz.
Dünyada tıklayin bir yere ve haritasını çıkartın
Otomobil satış ilanları
Yangına ve depreme karşı korunma
Kanser ile ilgili bilmek istedikleriniz.
Tüketiciyi koruma derneği
Tüketici şikayetleri
Günlük tv programları
Internetten program indirme.
Çiçek resimleri
Şifalı bitkiler
Anneniz Hayattaysa ßu Yazıyı Mutlaka Okuyun!
İYİLİKTE & BİLGİDE AKARSU GİBİ OL :: ŞİİR / HİKAYE / MAKALE / BLOG /FIKRA /DUVAR YAZILARI VS VS... :: HİKAYE
Anneniz Hayattaysa ßu Yazıyı Mutlaka Okuyun!
2 yaşınızdayken size yürümeyi öğretti Size seslendiğinde odadan kaçarak teşekkür ettiniz
3 yaşınızdayken size özenle yemekler hazırladı Tabağınızı masanın altına dökerek teşekkür ettiniz
4 yaşınızdayken elinize rengarenk kalemler tutuşturdu. Evin bütün duvarlarına resim yaparak teşekkür ettiniz
5 yaşınızdayken sizi cici kıyafetlerle süsledi. Gördüğünüz ilk çamur birikintisine atlayarak teşekkür ettiniz
6 yaşınızdayken okula kadar sizinle yürüdü. Sokaklarda "GİTMİYCEEEEEEM" diye ağlayarak teşekkür ettiniz
7 yaşınızdayken size bir top hediye etti. Komşunun camini kırarak teşekkür ettiniz
9 yaşınızdayken size piyano öğretmeni buldu. Notaları bir gün bile çalışmayarak teşekkür ettiniz
10 yaşınızdayken doğum günü partilerinden dans derslerine kadar her yere sizi arabayla götürdü. Arabadan fırlayıp giderken arkanıza bile bakmayarak teşekkür ettiniz
11 yaşınızdayken sizi arkadaşınızla sinemaya götürdü. "Sen bizimle oturma" diyerek teşekkür ettiniz
12 yaşınızdayken zararlı TV programlarını seyretmenizi istemedi. O evde değilken hepsini izleyerek teşekkür ettiniz
15 yaşınızdayken sizi yurtdışında yaz kampına gönderdi. Tek satir mektup yazmayarak teşekkür ettiniz
17 yaşınızdayken erkek arkadaşınızla partiye gitmenize izin verdi. Bir telefon bile etmeden sabaha karşı eve dönerek teşekkür ettiniz.
19 yaşınızdayken okul masraflarınızı karşıladı,sizi arabayla kampusa götürdü ve eşyalarınızı taşıdı. Arkadaşlarınız alay etmesin diye kampus kapısında vedalaşarak teşekkür ettiniz
21 yaşınızdayken iş hayati ve kariyerinizle ilgili size fikir vermek istedi "Ben senin gibi olmayacağım" diyerek teşekkür ettiniz
22 yaşınızdayken kep giyme töreninizde size gururla sarıldı. Avrupa seyahati için para isteyerek teşekkür ettiniz
24 yaşınızdayken uzun suredir çıktığınız çocukla tanışmak istedi "Zamanını ben bilirim" diye tersleyerek teşekkür ettiniz
25 yaşınızdayken düğün masraflarınızı karşıladı,sizin için hem mutlu oldu hem çok duygulandı. Siz dünyanın bir ucuna taşınarak teşekkür ettiniz
30 yaşınızdayken bebek bakimi hakkında size akil vermek istedi. "Artık bu ilkel yöntemleri bırak"diyerek teşekkür ettiniz
40 yaşınızdayken sizi arayıp bir akrabanızın doğum gününü hatırlattı "Anne işim başımdan aşkın"diyerek teşekkür ettiniz
50 yaşınızdayken o çok hastalandı, hafta sonunda onu görmeye gittiğinizde mutlu oldu. Ona yaşlıların çocuk gibi nazlı olduğunu söyleyerek teşekkür ettiniz
Derken bir gün..... o öldü. O güne kadar onun için yapmadığınız ne varsa, o anda kalbinize bir yıldırım gibi düştü...
EĞER HALA SİZİNLEYSE ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK SEVİN VE SEVGİNİZİ GÖSTERİN…
İYİLİKTE & BİLGİDE AKARSU GİBİ OL :: ŞİİR / HİKAYE / MAKALE / BLOG /FIKRA /DUVAR YAZILARI VS VS... :: HİKAYE
C.tesi Ara. 13, 2008 6:55 pm tarafından şerife.1903
» Şahmaran
Perş. Ara. 11, 2008 11:28 pm tarafından şerife.1903
» Söylesene
Perş. Ara. 11, 2008 12:39 am tarafından şerife.1903
» Sevmek bana yaramıyor anne
Paz Ara. 07, 2008 7:39 pm tarafından şerife.1903
» Ayrılık sevdaya dahil
Paz Ara. 07, 2008 7:36 pm tarafından şerife.1903
» Istanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisligi Bölümü
Paz Ara. 07, 2008 7:34 pm tarafından şerife.1903
» beni aramaya çıkarsa yüreğin ..!!!
Perş. Ara. 04, 2008 6:20 pm tarafından şerife.1903
» Kalori yakmanın 20 yolu
Ptsi Ekim 20, 2008 1:35 pm tarafından şerife.1903
» Anti Virus Programinizi Test Edin! Bu test ile AV Programinizi PC nize zarar vermeden test edin
Cuma Ekim 17, 2008 6:22 pm tarafından aysien
» Yorumsuz...............................!!
Ptsi Ekim 13, 2008 4:39 pm tarafından Yonca eylem
» öyle ßir gidişdi ki seninki..!!
Ptsi Ekim 13, 2008 4:34 pm tarafından Yonca eylem
» Sendeki yürekde yalanmiş yazik...!!!!
Ptsi Ekim 13, 2008 4:28 pm tarafından Yonca eylem
» Günahsız aşk...
Ptsi Ekim 13, 2008 4:25 pm tarafından Yonca eylem
» Gitme Dedim /Gittin..
Perş. Ekim 09, 2008 3:04 pm tarafından Yonca eylem
» Makyaj yaparken aklınızda bulunsun
Ptsi Ekim 06, 2008 9:35 pm tarafından Yonca eylem
» Parmak Izlerinde Kaybolduğumu Görmüyormusun..!!?
Ptsi Ekim 06, 2008 9:32 pm tarafından şerife.1903
» Nasa.......
Ptsi Ekim 06, 2008 9:29 pm tarafından şerife.1903
» Nasıl öldü bu adamm...
Ptsi Ekim 06, 2008 9:24 pm tarafından şerife.1903
» Makyaj Malzemelerindeki Bakterilere Dikkat!
Ptsi Ekim 06, 2008 9:09 pm tarafından Yonca eylem
» MAKYAJ YAPMA SANATI
Ptsi Ekim 06, 2008 8:59 pm tarafından Yonca eylem